Consulting.com

100% RENTOUTUMISTAKUU

 Erikoistarjous - Kokeile Leipuria 30 päivää ilmaiseksi riskittä ja sitoumuksetta - Maksat vain jos olet tyytyväinen laitteeseen!

Tehtyäsi tilauksen, lähetämme sinulle Leipurin vain 5,90€ toimituskulujen hinnalla.  Jos olet tyytyväinen ja haluat pitää tuotteen, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Veloitamme 30pv päästä kortiltasi 69,90€.

Mikäli et jostain syystä ole ollut tyytyväinen Leipuriin, sinun tarvitsee vain lähettää meille viestiä tuki@kipukauppa.com, niin voit palauttaa tuotteen maksutta, emmekä laskuta sinulta enempää.

30 päivän ilmainen kokeilu alkaa tilauspäivästä.
Valittu tuote

Lisäksi kaupan päälle ilmaiset bonukset!

Tuote
Tuote
Hinta
5,90€
5,90€
✅  Turvallinen ja suojattu maksutapa
✅  2-4 pv toimitus lähimpään Postin noutopisteeseen
✅  12kk takuu
✅ 90 pv palautusoikeus
yhteystiedot
Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelin
Toimitusosoite
Katuosoite
Postinumero
Paikkakunta
 maksutiedot
Kortin numero:
Turvakoodi (CVC):
Kuukausi:
Vuosi:
 Yhteenveto
Tuote
Tuote
Hinta
5,90€
5,90€
Turvallinen korttimaksu / Käytämme korkeimman turvallisuusluokan 256 bittistä AES-salausta
Turvallinen verkkopankkimaksu pankkikortin kautta
Verkkopankkimaksu tapahtuu pankkikortin kautta. Syötä pankkikortin numerot ja tilaus ohjautuu verkkopankkiin vahvistusta varten.

Leipuri kokemuksia:

Verkkokaupan taustalla toimii yritys Kipu Solutions Oy (y-tunnus 3135737-9)
© 2020, Kipukauppa.com - Palvelumme ei ole tarkoitettu minkään taudin tai lääketieteellisen tilan diagnosointiin, hoitamiseen, parantamiseen tai estämiseen. Kipukauppa-palveluiden tarjoamat tiedot ja ohjeet on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin, eivätkä ne voi korvata terveydenhuollon ammattilaisten tai lääkäreiden palveluita. Ota aina yhteyttä lääkäriin ennen muutosten tekemistä. Kipukauppa ei ole vastuussa terveysongelmista, jotka saattavat johtua Kipukauppa-palveluiden kautta opittavista tiedoista tai ohjeista. Jos teet muutoksia toimintoihisi Kipukauppa-palveluiden perusteella, suostut siihen, että teet sen täysin omalla vastuulla.