Consulting.com

100% RENTOUTUMISTAKUU

 Kokeile 30 pv ILMAISEKSI - jos et rakastu Leipuriin™, et maksa!

Rentouta purentalihakset, vähennä narskuttelua ja nuku yösi paremmin.
Leipuri rentouttaa tehokkaasti purentalihakset ja kaulan sekä päänahan kireydet.
Pakkaus sisältää:
 • Leipuri™ 
 • Käyttöohjeet
 • ​Latausalusta + johto
 • ​BONUS 1: Verkkovalmennus, jossa kattava opastus välineen parhaaseen hyödyntämiseen, sekä muuta hyödyllistä kipujen lievitykseen ja kuntoutukseen
69,90€ - Kokeile ilmaiseksi!
Maksat vain toimituskulut 5,90€
Toimitukset 2-4 arkipäivässä
 • Leipuri™ vain Kipukaupasta
 • ​100% Suomalainen verkkokauppa
 • ​12kk takuu
 • 90pv palautusoikeus
 • ​Turvallinen ja suojattu maksutapa
"Olen koukussa laitteeseen. Minulla on kireä päänahka ja leuat. Tosi rentouttavaa hierontaa."

- Ulla
Tampereen Laulukoulun laulunopettaja Camilla kokeili Leipuria
Poikien Äiti -bloggaaja Jonna kokeili Leipuria

Leipuri™ huolehtii hellävaraisesti purentalihaksista ja kaulasta. Lisäksi hierontaväline helpottaa päänahan kireyksiä ja lempeästi hieroo paikallisesti sieltä, missä on kipuja.

Alla muutamia asiakaskokemuksia:

"Aivan loistava tuote! Kärsin usein toistuvasta kovasta päänsärystä, mutta leukarentouttimella päänahkaa hieromalla olen saanut päänsäryn loppumaan, ennenkuin se on äitynyt pahaksi! Olen siis pystynyt vähentämään kipulääkkeen käyttöä leukarentouttimen avulla!"

- Annakaisa
"Leukarentoutin on vastannut hyvin odotuksiani. On laadukas ja helppo käyttää. Rentouttaa hienosti lihaskireyksiä joita on reuman takia jäykistyneestä kaularangasta johtuen. Sillä on hyvä hieroa myös pään alueen lihaksia; ei kisko hiuksia. Hierontapäät ovat miellyttäviä Iholla ja kasvojen alueellakin, eivät ärsytä ihoa. Muotoilu on hyvä käteen ja latausasemassa sitä on kätevä säilyttää."

- Merja
"Ihana helpotus bruksaamisesta kipeytyneisiin leukoihin. Helpottaa myös kyynärvarren kireyksiä. Ylitti odotukset."

- Sanna
"Aivan mahtava! Euforisempaa päähierontaa ei itse pysty tekemään. Laite tuntuu oikeasti päänahkan hieronnalta. Leukalihakset on ihanan helppo rentouttaa tällä ja myös kaulan puolelta mikä on ollut itselle haasteellisempaa. Ja parasta että värinän saa pois ja vain nystyrät pyörivät. 6/5 tähteä!"

- Carita
"Ylitti odotukset! Päänhieronta tuntuu kuin olisi intialaisessa päänhieronnassa, tosi rentouttava. Samalla saa hiuksiin pöyhkeyttä, ei tarvitse enää tupeerata hiuksia! Hinta-laatu - suhde hyvä! Suosittelen!"

- Nina
Verkkosivuiltamme löydät Leipurista yli 160 arvostelua lisää...
Leipuri™ - Kokeile 30 päivää ilmaiseksi riskittä ja sitoumuksetta!
Tehtyäsi tilauksen, lähetämme sinulle Leipurin vain 5,90€ toimituskulujen hinnalla. Jos olet tyytyväinen ja haluat pitää tuotteen, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Veloitamme 30pv päästä kortiltasi 69,90€.

30 päivän ilmainen kokeilu alkaa tilauspäivästä.
 • Leipuri™ 
 • ​2-4 pv toimitus koko Suomeen 
 • ​12kk takuu
 • 90pv palautusoikeus
 • ​Turvallinen ja suojattu maksutapa
Usein kysytyt kysymykset
Mitä teen jos en ole tyytyväinen tuotteeseen kokeiltuani sitä?
Mikäli et jostain syystä ole ollut tyytyväinen Leipuriin, sinun tarvitsee vain lähettää meille viestiä tuki@kipukauppa.com, niin voit palauttaa tuotteen maksutta, emmekä veloita sinulta tuotteen hintaa.
Kauanko toimitus kestää?
Kun tuotetta on varastossa toimitukset saapuvat 2-4 arkipäivän aikana.
Onko maksaminen turvallista?
Maksaminen on turvallista. Käytämme suomalaisten pankkien kanssa yhteistyössä toimivaa Paytrail maksujärjestelmää.
Onko tuotteilla palautusoikeus?
Kyllä. Tuotteilla on täysi 90 päivän palautusoikeus. Tuotteen tulee palautettuna olla myyntikuntoinen ja alkuperäisessä pakkauksessa.
Miksi laite sammuu 10 minuutin käytön jalkeen?
Tämä on ajastettu sammuminen, jotta tuote ei jäisi vahingossa yksinään käyntiin pitkäksi aikaa. Jos hierot pidempään, niin käynnistä vain laite uudelleen.
Onko syitä milloin en voi tuotetta käyttää?
On tapauksia jolloin tuotetta ei tule käyttää. Jos sinulla on hierottavalla alueella tulehdus tai sattunut uusi äkillinen vamma, jota ei ole diagnosoitu. Näissä tapauksissa tuotetta ei tule käyttää.

Älä käytä jos sinulla on sydämmentahdistin tai jokin muu elämää ylläpitävä sähköinen lääkinnällinen laite käytössä. Tai konsultoi omaa lääkäriä ennen tuotteen käyttöä.

Lapset tai henkilöt, jotka eivät voi ilmaista tahtoaan. Esimerkiksi liiallista kipua hieronnasta.

Älä käytä jos hierottavaa aluetta on korjattu plastiikkakirurgialla. Tai konsultoi omaa lääkäriä tuotteen käytöstä.

Älä käytä tai konsultoi omaa lääkäria, jos hierottavalla alueella on ihossa poikkeavuuksia. Kuten ihottumaa, palovammoja tai liiallinen altistusminen auringolle jne.

Älä käytä jos hierottavalla alueella haavoja, vaikeaa ihottumaa, turvotusta tai märkivä sairaus.
Onko Leipuri vedenkestävä?
Leipuria voit käyttää esim. suihkussa, mutta latausteline ei kestä vettä. Siitä syystä Laite tulee kuivata hyvin ennen lataustelineeseen asettamista.
Kipukauppa.Com taustalla toimii yritys Kipu Solutions Oy (y-tunnus 3135737-9)
© 2020, Kipukauppa.com - Palvelumme ei ole tarkoitettu minkään taudin tai lääketieteellisen tilan diagnosointiin, hoitamiseen, parantamiseen tai estämiseen. Kipukauppa-palveluiden tarjoamat tiedot ja ohjeet on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin, eivätkä ne voi korvata terveydenhuollon ammattilaisten tai lääkäreiden palveluita. Ota aina yhteyttä lääkäriin ennen muutosten tekemistä. Kipukauppa ei ole vastuussa terveysongelmista, jotka saattavat johtua Kipukauppa-palveluiden kautta opittavista tiedoista tai ohjeista. Jos teet muutoksia toimintoihisi Kipukauppa-palveluiden perusteella, suostut siihen, että teet sen täysin omalla vastuulla.